(Sport)massage

De massages bij Beter Saendelft zijn voor zowel sporters als niet-sporters. Verstijvingen/verhardingen in spieren kunnen door massage verminderd worden waardoor de spieren beter kunnen herstellen na een inspanning. Ook kan massage preventief werken in de voorbereiding op een inspanning.

Sportmassage werkt niet alleen bij het sporten, maar ook bij verstijving in de spieren door b.v. een intensieve werkhouding. De doorbloeding en afvoer van afvalstoffen uit de spieren kunnen door sportmassage verbeterd worden, waardoor de spieren in b.v. de nek- en schouderregio ontspannen en weer soepeler aanvoelen. Een sportmassage is een massage die een stuk steviger is dan een ontspanningsmassage en is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van je spieren. 

Bij Beter Saendelft werkt  Sigrid Speckmann,  van Sigi's Sport & Lifestyle, Naast sport- en ontspanningsmassages geeft zij voeding & lifestyle advies voor sporters en niet-sporters. Als je graag sport is voeding en verzorging een belangrijk onderdeel. Door de juiste voeding en verzorging blijf je zoveel mogelijk blessure vrij en kun je beter presteren. Met een gezond gewicht voel je je fitter, zit je beter in je vel en is de kans op ziekten minder.

Onze (sport)masseur :

Sigrid Speckmann