(Semi) Personal Training

De meest effectieve vorm om sterker, slanker, sneller of gewoon fitter te worden: Personal Training op topniveau. Personal training is een groeiende trend. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook echt te doen. Het is bovendien gemakkelijker om je doelen te bereiken met een privé-trainer.

Personal training

Personal training heeft zich bewezen als één van de meest effectieve trainingsmethoden. De juiste oefeningen en kracht/cardio combinaties, afgestemd op jouw conditie en persoonlijk doel, zorgen voor een maximaal resultaat. Je vooruitgang wordt bijgehouden en elke maand volgt een evaluatie, bekijken wij samen de vooruitgang en stellen we samen nieuwe doelen. Personal training: leuk, uitdagend en vernieuwend trainen! 

Semi Personal training

Wil je toch veel persoonlijke aandacht maar is personal training niet haalbaar voor jou? Probeer dan Semi personal training met een groepje van 2 tot 4 personen. Je krijgt nog steeds een persoonlijk schema en jouw doelen worden nog steeds uitgebreid besproken. Alleen de trainingen doe je in een klein groepje. Het is een leuke uitdagende manier om met vrienden of familie ieder aan eigen doelen te werken en elkaar te motiveren.

• Maximaal 4 personen.

De Personal Trainer:

Jerrel Feller