Small Group Training

Wil je lekker sporten in groepsverband, met veel aandacht voor techniek en houding? Dan is Small Group Training iets voor jou. Samen met een personal trainer ga je met een kleine groep aan de slag om een uur goed te trainen.

De voordelen van Small Group Training:
- trainen met een personal trainer tegen gunstig tarief;
- in een kleine groep, wel met persoonlijke aandacht;
- een stevige stok achter de deur om tòch te gaan;
- de gezelligheid om in een groep te sporten;
- afwisselende trainingen, afgestemd op de groep.

We bieden verschillende soorten Small Group Training:

Full Body Workout

Een perfecte vorm van training voor mensen die willen afvallen maar ook sterker willen worden en hun conditie willen opbouwen. Alle spiergroepen zullen flink aangepakt worden met een uitdagend en gevarieerd circuitje op het einde. De lessen beginnen met een warming up en reksessie om blessures te voorkomen.

• Maximaal 8 personen. 

Bootcamp

Een lekkere intense buitentraining voor alle niveaus. Perfect om conditie en kracht op te bouwen en op een leuke uitdagende manier af te slanken. De benen, buik, billen en boven-
lichaam zullen niet ontkomen aan deze leuke outdoor les.

• Maximaal 14 deelnemers. 

Snelheid en behendigheid voor sporters

Wil je sneller of behendiger worden binnen jouw sport? Dat kan! Als looptrainer en ex-olympisch sprinter kan Jerrel jou en je team helpen om elke tegenstander te snel af te zijn. De oefeningen worden specifiek voor jouw sport gemaakt zodat jij er profijt van hebt op het veld of in de zaal. Loopscholing, techniek, sprongkracht en nog veel meer zullen behandeld worden in deze groepsles. Het is ook een leuke afwisseling van het normale trainingsritme.

Op woensdagmiddag is er een speciale training voor de jeugd vanaf 10 jaar.

• Maximaal 14 deelnemers

De Small Group Trainer:

Jerrel Feller