Revalidatie na Covid-19

1 op de 10 Coronapatienten heeft symptomen die 12 weken of langer duren.

Als je lange tijd na de corona-besmetting nog klachten hebt wordt dit Long Covid genoemd (langdurige Covid). Bij Long Covid zijn er meer dan 200 symptomen die kunnen optreden. Na 6 maanden zijn de meest voorkomende extreme vermoeidheid, verergering van klachten na inspanning en geheugen & concentratieproblemen. Het heeft invloed op je hele leven en welzijn.

Lars heeft met succes de specialisatie Revalidatie na Covid-19 afgerond en is bij Beter Saendelft dè man om samen met u een behandelplan op te stellen. Deze revalidatie is een vak op zich, het wordt echt aangeraden dit bij een gespecialiseerde fysiotherapeut te volgen.

Ongeacht de ernst van uw klachten: Lars helpt u graag weer op weg, Door middel van een intake worden de klachten in kaart gebracht en vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld.

Is er een verwijzing van huisarts of specialist? Dan krijgt u 50 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering (let op: worden wel verrekend met je eigen risico).

Heeft u corona gehad en nog steeds niet fit? Blijf niet langer kwakkelen en neem contact op voor een afspraak bij Lars!

VIA INSTAGRAM

Nieuwsberichten

Naast de grotere 'nieuwswaardige' items die hier boven staan, plaatsen we snelle actueel updates via ons Instagram account. Ook hier te lezen:

Beter fit (outdoor) - Zaterdagochtend 10:15 - 11.15 uur!

Wil jij lekker sporten in de buitenlucht? Beter fit is gericht op laagdrempelig sporten waar iedereen aan mee kan doen: wat jouw huidige sportniveau ook is.

Elke zaterdag trainen wij buiten met een gezellige groep waarbij er op een lekker tempo word gewandeld of gedribbeld, en oefeningen worden gedaan in de mooie natuur rond Sportpark de Omzoom. De laatste 20 minuten bestaat uit een leuk uitdagend circuit waarbij alle spiergroepen worden versterkt en ook jouw uithoudingsvermogen word verbeterd.

Wil je graag beginnen met sporten maar vind je de drempel hoog. Of wil je in het algemeen gewoon fitter worden? Meld je dan nu aan voor een proefles van Beter Fit.

Proefles = Gratis
Losse les: € 7,50
10 Rittenkaart: €70,00
! Nog 3 vrije plekken.

Zien we jullie snel!?
Aanmelden of een vraag? info@betersaendelft.nl / 075-7370216

#outdoortraining #buitentrainen #personaltrainer #mobiliteit #kracht #uithoudingsvermogen #proefles #aanmelden #laagdrempelig #opstarten #zaterdagtraining #eigenniveausporten #groepstraining #betersaendelft
...

Een sportmassage is niet alleen voor professionele atleten. Het is een geweldige manier om je lichaam te helpen herstellen na een intensieve dag op het werk of na een lange dag zitten. Het kan helpen bij het verlichten van spierpijn, het verbeteren van de flexibiliteit en het verhogen van de bloedstroom naar de spieren. Het is een investering in je lichaam en kan helpen bij het behalen van je gezondheids- en fitnessdoelen. Of je nu een sporter bent of niet, een sportmassage kan een echte must-have zijn.

Voor het maken van een afspraak of wanneer je meer informatie wilt over de behandelingen, neem gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.

📞0619295169 of 📧 info@good4movement.nl

Boek vandaag nog een sportmassage en ervaar zelf de voordelen.

Tot snel!
Liefs Marianne

Ps. Bij je eerst behandeling krijg je €10,- korting

#tijdvoorjezelf #good4movement #sportmassage #massagetime #ontspanning #doorbloeding #spierpijn #flexibiliteit #mylogenics #betersaendelft
...

Ons laatste berichtje van 2022; en wat voor 1! 🥰

07 december 2022 is Tjerk voor de 2e keer papa geworden, van dochter Loua Conijn 💗

Wij wensen Tjerk en zijn gezin veel geluk samen 🧡

#vaderschap #laatsteberichtvanhetjaar #2022 #betersaendelft
...

Dicht ⛔️
Maandag 26 december hele dag
Vrijdag 30 december na 12.30 uur
Zaterdag 31 december hele dag

Liefs Team Beter Saendelft 🎄🧡

#kerstwens #nieuwjaarswens #dicht #kerstvakantie #fijnedagen #betersaendelft
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.