Revalidatie na Covid-19

1 op de 10 Coronapatienten heeft symptomen die 12 weken of langer duren.

Als je lange tijd na de corona-besmetting nog klachten hebt wordt dit Long Covid genoemd (langdurige Covid). Bij Long Covid zijn er meer dan 200 symptomen die kunnen optreden. Na 6 maanden zijn de meest voorkomende extreme vermoeidheid, verergering van klachten na inspanning en geheugen & concentratieproblemen. Het heeft invloed op je hele leven en welzijn.

Lars heeft met succes de specialisatie Revalidatie na Covid-19 afgerond en is bij Beter Saendelft dè man om samen met u een behandelplan op te stellen. Deze revalidatie is een vak op zich, het wordt echt aangeraden dit bij een gespecialiseerde fysiotherapeut te volgen.

Ongeacht de ernst van uw klachten: Lars helpt u graag weer op weg, Door middel van een intake worden de klachten in kaart gebracht en vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld.

Is er een verwijzing van huisarts of specialist? Dan krijgt u 50 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering (let op: worden wel verrekend met je eigen risico).

Heeft u corona gehad en nog steeds niet fit? Blijf niet langer kwakkelen en neem contact op voor een afspraak bij Lars!

VIA INSTAGRAM

Nieuwsberichten

Naast de grotere 'nieuwswaardige' items die hier boven staan, plaatsen we snelle actueel updates via ons Instagram account. Ook hier te lezen:

Tijdelijke opvang asielzoekers in indoorsporthal atletiekvereniging Lycurgus Assendelft!

Mogelijk was het u al opgevallen maar sinds dit weekend is de indoorhal tijdelijk in gebruik genomen ter ondersteuning voor de opvang van asielzoekers in Nederland.

Voor u als bezoeker van Beter Saendelft betekent dit alleen dat de ingang van Sportpark de Omzoom er anders uitziet en dat er wat meer bedrijvigheid op het sportpark is dan u vaak gewend bent.

Mocht u er iets over kwijt willen en/ of vragen: kunt u contact opnemen met Tjerk (bellen of per whatsapp: (075) 737 02 16 of info@betersaendelft.nl)

#verandering #sportparkdeomzoom #avlycurgus #asielzoekerscentrum #tijdelijk #hulp #betersaendelft
...

Vrijdag was de laatste avond van de 3-delige workshop ‘Ervaar rust in jezelf’.
Een prachtige ervaring, waar we erg van hebben genoten.

Kon je er deze keer niet bij zijn, maar had je dat wel gewild? Of begint het nu te kriebelen? Rond oktober starten we een nieuwe ronde. Als de data bekend zijn laten we het weten. Wil je alvast verzekerd zijn van een plekje, wij horen het graag!
E-mail: info@betersaendelft.nl
Bel/app: 06-15893888

#workshop #wachtlijst #aanmelden #totrustkomen #holistisch #zesdomeinen #nlp #rust #overprikkeld #overdonderd #uitknop #ontspanning #medidatie #ademhaling #gedachtes #beweging #coaching #samen #nieuwsgierig #betersaendelft
...

Beter moms”
Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik bij Beter Saendelft gaan trainen. Ik was een stuk minder fit en voelde me fragiel. Toch wilde ik blijven trainen, maar dan wel met de juiste begeleiding. Jerrel heeft met een goede dosis humor en creativiteit ervoor gezorgd dat ik nog enigszins fit de zwangerschap ben doorgekomen.

Nu de bevalling weer achter de rug is, gaan we ook samen opbouwen. De begeleiding zorgt ervoor dat ik niet te hard van stapel loop en met rugklachten weer op de bank beland, maar dat ik weer sterk en stabiel genoeg ben om zelf te gaan fitnessen, kickboksen en hardlopen.

( filmpje: uitdaging ‘Beter Biatlon’ tijdens de winter Olympische spelen)

Meer info: https://www.betersaendelft.nl/beter-moms/

#betermoms #zwangerschap #prepartum #prepartumfitness #postpartum #postpartumfitness #fitblijven #ontwikkelingfoetus #zwangerschapskwalen #placenta #zwangerschapsdiabetes #personaltraining #fitness #zwangerschapsfitness #opbouwennazwangerschap #fitworden #herstel #begeleiding #plezier #sporten #tagjezwangerevriendinnen #betersaendelft
...

Stoere mannenpraat!
Aankomend jaar sponsort Beter Saendelft Tony Boon. Tony is een talentvolle baanwielrenner die zichzelf gaat klaarstomen voor het NK einde van dit jaar. Good luck 🍀

#sponsor #talent #baanwielrenner #training #stoeremannenpraat #zaanstreek #betersaendelft #beteratleet
...