Revalidatie na Covid-19

1 op de 10 Coronapatienten heeft symptomen die 12 weken of langer duren.

Als je lange tijd na de corona-besmetting nog klachten hebt wordt dit Long Covid genoemd (langdurige Covid). Bij Long Covid zijn er meer dan 200 symptomen die kunnen optreden. Na 6 maanden zijn de meest voorkomende extreme vermoeidheid, verergering van klachten na inspanning en geheugen & concentratieproblemen. Het heeft invloed op je hele leven en welzijn.

Lars heeft met succes de specialisatie Revalidatie na Covid-19 afgerond en is bij Beter Saendelft dè man om samen met u een behandelplan op te stellen. Deze revalidatie is een vak op zich, het wordt echt aangeraden dit bij een gespecialiseerde fysiotherapeut te volgen.

Ongeacht de ernst van uw klachten: Lars helpt u graag weer op weg, Door middel van een intake worden de klachten in kaart gebracht en vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld.

Is er een verwijzing van huisarts of specialist? Dan krijgt u 50 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering (let op: worden wel verrekend met je eigen risico).

Heeft u corona gehad en nog steeds niet fit? Blijf niet langer kwakkelen en neem contact op voor een afspraak bij Lars!

VIA INSTAGRAM

Nieuwsberichten

Naast de grotere 'nieuwswaardige' items die hier boven staan, plaatsen we snelle actueel updates via ons Instagram account. Ook hier te lezen:

Wie komt ons medisch team van de Jeugd bij FC Volendam versterken? ⚽️🧡

Wij zijn op zoek naar 2️⃣ collega’s die een jeugdteam op de wedstrijddag willen komen ondersteunen op het medische vlak.

Ken jij iemand of ben jij iemand die in deze functie interesse heeft en graag meer wilt weten? Stuur ons een PB of mail naar info@betersaendelft.nl. En/of bekijk de volledige vacature op de website van FC Volendam (Club -> Vacatures en stage -> Verzorger Jeugdelftallen)

#vacature #verzorger #sportverzorging #sportmasseur #fysiotherapeut #fysiotherapeutinopleiding #doorgroeien #betaaldvoetbal #bvo #talent #medischteam #medischteamwork #voetbal #fcvolendam #betersaendelft #samenwerkenmettjerk 😛
...

“ Fysiotherapeut in de knel”
Gisteren stond dit artikel in de krant en omschrijf het grote probleem waar wij als fysiotherapiepraktijk momenteel mee dealen. Te lage tarieven terwijl de kosten stijgen.

#krant #zorgverzekering #zorgverzekeraar #eissen #tarieven #onderkostprijs #gupta #verdrietig #macht #keuzesmaken #fysiotherapie #kngf #betersaendelft #spreadtheword
...

UITBREIDING!!
Beter Fitness gaat naar 3 mogelijkheden per week!

🕘 Dag & tijd:
🧡 Maandag 09.00 - 10.00 uur (nog 3 plekjes vrij!)
🧡 Woensdag 09.30 - 10.30 uur (nog 2 plekjes vrij!)
🧡 Vrijdag 09.30- 10.30 uur (nog 7 plekjes vrij!)
📜 Aantal: Maximaal 10 personen
💵 Kosten: €35,00 per maand voor 1 keer per week
€ 45,00 per maand voor 2 keer per week
🎓 Door wie: Jerrel Feller (maandag & vrijdag) en Tjerk Conijn (woensdag)
👫 Voor wie: Voor iedereen die wilt starten met sporten maar zich niet thuis voelt in een sportschool. Of voor mensen die een vervolg willen geven aan hun behandeltraject.
🏆 Inhoud: iedereen krijgt een eigen trainingsschema gemaakt op ieder zijn wensen & fitheid

Aanmelden voor een kennismaking/ intake of zou je meer informatie willen:
📞 075-7370216 (bellen of whatsapp)
💻 info@betersaendelft.nl
⌨️ Of kijk even op onze website: www.betersaendelft.nl

Tot snel!?

#uitbreiding #extratraining #medischfitness #medischtrainen #beterfitness #groepstraining #geensportschool #vervolgrevalidatie #trainen #begeleiding #sporten #eigenschema #fitheid #betersaendelft
...

Big News!! 🧡
( small changes)

Per 1 oktober gaan Tjerk & Sophie naast hun werkzaamheden bij Beter Saendelft ook aan de slag bij FC Volendam: de jeugdopleiding. Met hun ervaring en kennis als (top)sporter, (sport)fysiotherapeut en praktijkeigenaar zijn zij gevraagd om samen met het huidige medische team het beleid van de jeugdopleiding te gaan begeleiden. Tjerk zal vanaf deze week maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag bij FC Volendam aanwezig zijn, Sophie op de vrijdagmiddag.

Dit zal inhouden dat onze werkdagen bij Beter Saendelft vanaf heden ook veranderen:
Tjerk werkt op maandagochtend, dinsdagavond, woensdag hele dag en donderdagochtend in Assendelft.
Sophie op dinsdag en woensdag overdag en donderdag middag + avond.

Een nieuwe uitdaging, wij hebben er zin in! 🧡

#bignews #smallchanges #samenwerking #ontwikkeling #bvo #betaaldvoetbalclub #fcvolendam #hetandereoranje #fysiotherapie #sportfysiotherapie #kennisdelen #ervaring #topsport #voetbal #jeugdopleiding #talent #volendam #assendelft #betersaendelft
...