Revalidatie na Covid-19

1 op de 10 Coronapatienten heeft symptomen die 12 weken of langer duren.

Als je lange tijd na de corona-besmetting nog klachten hebt wordt dit Long Covid genoemd (langdurige Covid). Bij Long Covid zijn er meer dan 200 symptomen die kunnen optreden. Na 6 maanden zijn de meest voorkomende extreme vermoeidheid, verergering van klachten na inspanning en geheugen & concentratieproblemen. Het heeft invloed op je hele leven en welzijn.

Lars heeft met succes de specialisatie Revalidatie na Covid-19 afgerond en is bij Beter Saendelft dè man om samen met u een behandelplan op te stellen. Deze revalidatie is een vak op zich, het wordt echt aangeraden dit bij een gespecialiseerde fysiotherapeut te volgen.

Ongeacht de ernst van uw klachten: Lars helpt u graag weer op weg, Door middel van een intake worden de klachten in kaart gebracht en vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld.

Is er een verwijzing van huisarts of specialist? Dan krijgt u 50 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering (let op: worden wel verrekend met je eigen risico).

Heeft u corona gehad en nog steeds niet fit? Blijf niet langer kwakkelen en neem contact op voor een afspraak bij Lars!

VIA INSTAGRAM

Nieuwsberichten

Naast de grotere 'nieuwswaardige' items die hier boven staan, plaatsen we snelle actueel updates via ons Instagram account. Ook hier te lezen:

[instagram-feed feed=2]