Beter Fitness

Beter fitness is een vorm van training onder professionele begeleiding, waarbij voor iedereen een persoonlijk trainingsschema wordt opgesteld. Voor het volgen van het trainingsprogramma heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Voor wie?

Beter fitness is bij uitstek geschikt voor een ieder die bij ons wil starten met sporten en zich (nog) niet thuis voelt in een sportschool. Of voor mensen die hun verworven resultaten behaald tijdens de therapie willen behouden of verder uitbreiden.

Doel

De trainingen zijn voor iedereen. Het doel om te sporten is bij iedereen verschillend. Zo kan er gestart worden om sterker te worden, af te vallen of om een betere conditie te krijgen. Daarnaast is het sociale aspect een belangrijk subdoel.

Groepsgrootte

Er wordt in groepen getraind van maximaal 12 deelnemers. Er is een fysiotherapeut aanwezig voor begeleiding en voor het stellen van vragen. Het trainingsschema wordt gecontroleerd en kan worden aangepast daar waar nodig. Bij de training wordt onder andere gebruik gemaakt van professionele kracht- en cardioapparatuur, vrije gewichten, body weight movement, elastiek en ander oefenmateriaal.

Wanneer?

Woensdagochtend 09.30 – 10.30 uur

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst krijgt u een intake gesprek met een fysiotherapeut. Het gesprek bestaat uit het bepalen van de doelstelling voor de training, het bespreken van de gezondheidstoestand en opstellen van uw persoonlijk trainingsschema.

Tarieven Beter Fitness

Entreegeld eenmalig (Inschrijfkosten, intakegesprek, opstellen trainingsschema) € 30,00

Training 1x per week (begeleid), per maand € 35,00

De Beter Fitness instructeur